Vinyl-loftet med det rare i

posted in: Aktuelt | 0

Det går i sort gull om dagen!

Det har blitt såpass mye brukte LP plater at vi nå har det oppbevart flere steder.

På loftet med det rare i sorterer vi det vi kan av vinyl innimellom slagene. Her har vi kategorisert det vi har liggende ute i nettbutikken vår, ca 4000 skiver, men vi har vi også ca 2000 skiver oppbevart her som vi ikke har lagt ut enda. Samlingene vi kjøper inn må aller først sees nøye over for å finne tilstand og pris på hver enkelt skive, deretter fotograferes all vinylen før den tilslutt kommer ut i nettbutikken vår, så ting tar litt tid.

Men vi må jo si vi er et bra team da; Victor (far og sjefen sjøl) har oversikten og (Cathinka, datter og “lærling”) prøver å få med seg det hun kan av saker og ting fra sjefens borti 45 år lange erfaring. Dette er gøy!

 

Musikk på nett

 

Victor har nylig kommet over en samling på rundt 3500 brukte LP plater, og dette er neste prosjekt på lista; alt skal sees over, prises, vurderes tilstand på og det som er aktuelt legges ut i nettbutikken. Vi håper det kan være et og annet spennende for dem som er ute etter å utvide samlingene sine.

 

Musikk på nett

 

I tillegg har vi også rundt 3-4000 vinyl-singler vi ikke har begynt å gå igjennom enda, samt 8-9000 LP’er lagret i kjelleren. Så det skulle ikke mangle på ting å gjøre utover våren, med andre ord…!

 

Musikk på nett

 

Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss og overlevere ønskeliste hvis det er noe du ikke finner i nettbutikken vår eller rett og slett bare er på leting etter. Vi kan ikke love at vi får tak i det, men det er alltid hyggelig å kunne hjelpe, og hvem vet, kanskje akkurat det du leter etter dukker opp en vakker dag.