Først og fremst; så hyggelig at du er inne på våre sider og kikker!

Vi håper du liker utvalget vårt og finner noe du synes er interessant. Vi håper også at du har tålmodighet med oss, da musikkpånett.no stadig er under utvikling og konstruksjon. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på, eller du har en konstruktiv tilbakemelding, det setter vi pris på.

1 – Generelt

Produktene:
Her inne har vi kun fysiske produkter til salgs. Dvs. at vi ikke har musikk i noen form for digitale filer til nedlasting.

Du vil finne produkter av typen nye og brukte vinyl LP, vinyl EP, maxisingler, vinylsingler, 10 tommere, diverse musikkrelaterte produkter og gjenstander, vinyl samlebokser av forskjellige typer, samt nye og brukte CD’er.

Et utvalg av de nye CD’ene i nettbutikken har cover av typen “mini vinyl cover”. Det vil si at coveret er utformet som en mini-variant av det opprinnelige vinylcoveret. Et “mini vinyl cover” har målene 12 x 12 cm og er produsert av papp med fotoprint. “Mini vinyl coveret” kan enten komme i vanlig variant med åpning i siden, eller som en gatefold-variant, som åpnes som en bok. Dette avhenger av hvilken type cover det opprinnelige albumet i vinyl hadde.

Brukte CD’er i nettbutikken har de vanlige coverne vi alle kjenner til; transparent hardplast, dobbelt-CD covervarianter og foldout-covervarianter i glanset papp. Brukte CD’er har en helhetlig tilstandsbedømming på CD-skiva samt bookleten, og IKKE på det utvendige coveret (med mindre dette er en del av designhelheten, feks. digipack/pappcover).

Når det gjelder vinyl LP, vinyl EP, 12″ maxisingler, 7″ singler og 10″ vinyl, tilstandsbedømmer vi plata og coveret. Vi tilstandsbedømmer IKKE innersleeve. I enkelttilfeller kan vi nevne innersleeve, feks. hvis den er uoriginal eller lignende.

Vi tar heller ikke fett, fingermerker eller støv med i tilstandsvurderingen, da dette kan renses/vaskes av. Vi har dessverre ikke muligheten til å rense platene før salg, da dette er tidkrevende samt hadde ført til andre priser i nettbutikken.

12″ maxisingler har vanligvis ikke innersleeve originalt.

OBS! Amerikanske vinyl-cover bedømmer vi litt mindre konservativt! Slike cover består for det meste av et tynt stykke uglanset papirprint som er brettet rundt to papp-plater, dermed tåler disse mye mindre enn europeiske cover.

Vi anbefaler på det sterkeste at du sjekker nøye hvert produkt du er interessert i, for å forsikre deg om at det er riktig type produkt for deg. Mange album ligger inne i nettbutikken både som vanlig vinyl LP og som CD med “mini vinyl cover”. Disse to forskjellige variantene er det ikke alltid mulig å se forskjell på annet enn ved å lese teksten som følger produktene.

Vi tilstreber oss å ha korrekt informasjon om både produktene og temaene i bloggen, og gjør den researchen vi kan for å få til dette. Finner du informasjon som ikke er korrekt feks. i bloggen, eller har annen informasjon å tilføye, er du velkommen til å gi oss tilbakemelding!

Vi tar forbehold om skrivefeil i produktbeskrivelsene og ellers på nettsiden.

Spør oss gjerne hvis det er noe du lurer på!

Fotos:
Vi eier rettighetene til alle fotos som er vist her inne, med mindre annet er oppgitt.

Alle vinylcovere og CD-covere er enten avfotografert eller scannet inn av oss.

Vi gjør oppmerksom på at fargene på produktbildene kan variere noe fra virkeligheten. I noen tilfeller har vi måttet redigere bildene litt – dette er i tilfellene hvor feks. vinylplatene reflekterer for mye av omgivelsene.

Alle fotos i blogginnlegg er tatt av oss, med mindre annet er oppgitt. Bruker vi ikke våre fotos, oppgir vi alltid kilden og hvem som har copyright, samt legger ved en link hvis det er mulig.

Bloggen:
Alle blogginnlegg er skrevet av oss. Bruker vi kilder eller annen form for inspirasjon, oppgir vi alltid hvem som har opphavsrett på den opprinnelige teksten, og legger ved en link hvis det er mulig.

Du står fritt til å tipse oss om musikk-aktuelt stoff!

2 – Nettbutikken:

Kjøp:
Et kjøp er bindende idet du som kjøper gjennomfører betalingen. Angrer du etter dette punktet, ber vi deg ta kontakt med oss på mail og beskrive omstendighetene, så skal vi hjelpe deg.

Priser:
Prisene oppgitt for hvert enkelt produkt i nettbutikken er faste priser. Pruting på pris eller annen form for samlerabatt eller prisavslag er ikke mulig.

Frakt:
Fraktkostnad på kr. 69,- tilkommer på alle bestillinger under kr. 750,- (gjelder de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island). Bestiller du for over kr. 750,-, får du forsendelsen tilsendt fraktfritt (gjelder de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island).

Ved bestillinger over kr. 750,- er du selv ansvarlig for å få det fraktfritt. Det vil si at du selv må krysse av for “Fri frakt” i kassen, da dette ikke skjer automatisk.

For de øvrige landene vi selger/sender til, gjelder andre portosatser.

Vi benytter oss av Posten og Bring.

Betaling:
I vår nettbutikk kan du velge mellom PayPal eller forskuddsbetaling til vår konto. PayPal står som forhåndsvalgt alternativ, og vi anbefaler PayPal for en sikker betaling over nett, for alle parter.

PayPal har en norsk versjon med norsk kundeservice.

Ved bruk av PayPal er ingen personlige opplysninger (feks. navn, adresse, mailadresse) synlig for tredjepart, og informasjonen som oppgis brukes kun av oss for å kunne ferdigstille ordren.

Gå inn på PayPal for mer informasjon.

Ved forskuddsbetaling, bruker vi også nødvendig informasjon kun for å kunne ferdigstille ordren, og ingen tredjepart har innsyn.

Forskuddsbetaling fungerer som en vanlig betaling/overføring i nettbank.

Velger du forskuddsbetaling, ber vi om at du betaler senest innen 10 dager, ellers ser vi oss nødt til å slette ordren. Vi håper på forståelse for at vi ikke kan “holde av” varer i lengre perioder.

Spør oss hvis det er noe du lurer på!

Retur:
Du har full returrett.

Ved ønske om retur, vennligst send oss en mail hvor du beskriver årsak og omstendigheter. Vi vil gjøre vårt ytterste for å ordne opp og blir enige med deg om detaljene.


Tilstand på produktene:

Vi gjør vårt ytterste for å gi en så riktig beskrivelse som mulig av produktets tilstand.

Se egen side om vår tilstandsvurdering!

Nye produkter er nye og ubrukte, enten forseglet i plast eller ikke. Brukte produkter får tilstandsvurdering.

Brukt vinyl får vurdering på både cover og vinyl. Vi rangerer tilstanden på coveret først, deretter vinylen. Vi vurderer ikke innersleeve, men opplyser evnt. om ukorrekte innersleeves.

Vi minner igjen om at fett, fingermerker eller støv ikke er med i vurderingen, da dette kan renses/vaskes av.

OBS! Amerikanske vinyl-cover bedømmer vi litt mindre konservativt! Slike cover består for det meste av et tynt stykke uglanset papirprint som er brettet rundt to papp-plater, dermed tåler disse mye mindre enn europeiske cover.

Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg!