Først og fremst; så hyggelig at du er inne på våre sider og kikker!

Vi håper du liker utvalget vårt og finner noe du synes er interessant. Vi håper også at du har tålmodighet med oss, da musikkpånett.no stadig er under utvikling og konstruksjon. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på, eller du har en konstruktiv tilbakemelding, det setter vi pris på.

1 – Generelt

Produktene:
Her inne har vi kun fysiske produkter til salgs. Dvs. at vi ikke har musikk i noen form for digitale filer til nedlasting.

Du vil finne produkter av typen nye og brukte vinyl LP, vinyl EP, maxisingler, vinylsingler, 10 tommere, diverse musikkrelaterte produkter og gjenstander, vinyl samlebokser av forskjellige typer, samt nye og brukte CD’er.

Et utvalg av de nye CD’ene i nettbutikken har cover av typen “mini vinyl cover”. Det vil si at coveret er utformet som en mini-variant av det opprinnelige vinylcoveret. Et “mini vinyl cover” har målene 12 x 12 cm og er produsert av papp med fotoprint. “Mini vinyl coveret” kan enten komme i vanlig variant med åpning i siden, eller som en gatefold-variant, som åpnes som en bok. Dette avhenger av hvilken type cover det opprinnelige albumet i vinyl hadde.

Brukte CD’er i nettbutikken har de vanlige coverne vi alle kjenner til; transparent hardplast, dobbelt-CD covervarianter og foldout-covervarianter i glanset papp. Brukte CD’er har en helhetlig tilstandsbedømming på CD-skiva samt bookleten, og IKKE på det utvendige coveret (med mindre dette er en del av designhelheten, feks. digipack/pappcover).

Når det gjelder vinyl LP, vinyl EP, 12″ maxisingler, 7″ singler og 10″ vinyl, tilstandsbedømmer vi plata og coveret. Vi tilstandsbedømmer IKKE innersleeve. I enkelttilfeller kan vi nevne innersleeve, feks. hvis den er uoriginal eller lignende.

Vi tar heller ikke fett, fingermerker eller støv med i tilstandsvurderingen, da dette kan renses/vaskes av. Vi har dessverre ikke muligheten til å rense platene før salg, da dette er tidkrevende samt hadde ført til andre priser i nettbutikken.

12″ maxisingler har vanligvis ikke innersleeve originalt.

OBS! Amerikanske vinyl-cover bedømmer vi litt mindre konservativt! Slike cover består for det meste av et tynt stykke uglanset papirprint som er brettet rundt to papp-plater, dermed tåler disse mye mindre enn europeiske cover.

Vi anbefaler på det sterkeste at du sjekker nøye hvert produkt du er interessert i, for å forsikre deg om at det er riktig type produkt for deg. Mange album ligger inne i nettbutikken både som vanlig vinyl LP og som CD med “mini vinyl cover”. Disse to forskjellige variantene er det ikke alltid mulig å se forskjell på annet enn ved å lese teksten som følger produktene.

Vi tilstreber oss å ha korrekt informasjon om både produktene og temaene i bloggen, og gjør den researchen vi kan for å få til dette. Finner du informasjon som ikke er korrekt feks. i bloggen, eller har annen informasjon å tilføye, er du velkommen til å gi oss tilbakemelding!

Vi tar forbehold om skrivefeil i produktbeskrivelsene og ellers på nettsiden.

Spør oss gjerne hvis det er noe du lurer på!

Fotos:
Vi eier rettighetene til alle fotos som er vist her inne, med mindre annet er oppgitt.

Alle vinylcovere og CD-covere er enten avfotografert eller scannet inn av oss.

Vi gjør oppmerksom på at fargene på produktbildene kan variere noe fra virkeligheten. I noen tilfeller har vi måttet redigere bildene litt – dette er i tilfellene hvor feks. vinylplatene reflekterer for mye av omgivelsene.

Alle fotos i blogginnlegg er tatt av oss, med mindre annet er oppgitt. Bruker vi ikke våre fotos, oppgir vi alltid kilden og hvem som har copyright, samt legger ved en link hvis det er mulig.

Bloggen:
Alle blogginnlegg er skrevet av oss. Bruker vi kilder eller annen form for inspirasjon, oppgir vi alltid hvem som har opphavsrett på den opprinnelige teksten, og legger ved en link hvis det er mulig.

Du står fritt til å tipse oss om musikk-aktuelt stoff!

2 – Nettbutikken:

Kjøp:
Et kjøp er bindende idet du som kjøper gjennomfører betalingen. Angrer du etter dette punktet, ber vi deg ta kontakt med oss på mail og beskrive omstendighetene, så skal vi hjelpe deg.

Priser:
Prisene oppgitt for hvert enkelt produkt i nettbutikken er faste priser. Pruting på pris eller annen form for samlerabatt eller prisavslag er ikke mulig.

Frakt:
Fraktkostnad (flat rate) innen Norge er pr. idag kr. 79,-.

For de øvrige landene vi selger/sender til, gjelder andre portosatser.

Fraktkostnad innen Norge tilkommer på alle bestillinger under kr. 750,-. Bestiller du for over kr. 750,-, får du forsendelsen tilsendt fraktfritt.

NB! Ved bestillinger over kr. 750,- er du selv ansvarlig for å få det fraktfritt – det vil si at du selv må krysse av for “Fri frakt” i kassen, da dette ikke skjer automatisk.

Vi benytter oss av Posten og Bring.

NB! HUSK Å OPPGI KORREKT ADRESSE!
Du er selv ansvarlig for å oppgi korrekt leveringsadresse når du bestiller hos oss. Dette gjelder enten du ønsker varen(e) sendt til deg selv eller noen andre. Vi tar ikke på oss ansvaret med å sjekke om adresser er korrekte, ei heller kan vi lastes for Postens eventuelle retur til oss hvis de ikke kan levere. En eventuell ny porto ved sending på nytt til korrekt adresse, belastes derfor deg.

PS: ønsker du varen(e) sendt til en adresse du (eller en annen) ikke er folkeregistrert på, men feks. midlertidig bor på, bruker du betegnelsen “c/o” samt navn og adresse til den/de som er folkeregistrert på adressen.

Eksempel:
Ola Navnesen
c/o Kari Nordmann
Norgesveien 123
1234 Norgesdalen

Betaling:
I vår nettbutikk kan du velge mellom PayPal eller forhåndsbetaling til vår konto. PayPal står som forhåndsvalgt alternativ, og vi anbefaler PayPal for en sikker betaling over nett, for alle parter.

PayPal har en norsk versjon med norsk kundeservice.

Ved bruk av PayPal er ingen personlige opplysninger (feks. navn, adresse, mailadresse) synlig for tredjepart, og informasjonen som oppgis brukes kun av oss for å kunne ferdigstille ordren.

Gå inn på PayPal for mer informasjon.

Ved forhåndsbetaling, bruker vi også nødvendig informasjon kun for å kunne ferdigstille ordren, og ingen tredjepart har innsyn.

Forhåndsbetaling fungerer som en vanlig betaling/overføring i nettbank.

Velger du forhåndsbetaling, ber vi om at du betaler senest innen 10 dager, ellers ser vi oss nødt til å slette ordren. Vi håper på forståelse for at vi ikke kan “holde av” varer i lengre perioder.

NB!
Er du registrert bosatt i Norge, men velger å betale fra en utenlandsk konto, vil det påfalle oss et gebyr fra vår bank for å motta og evnt. få valuta-omregnet innbetalingen din. Vi kan ikke gå med på å bli økonomisk belastet på denne måten da dette spiser av vår lille fortjeneste, og må i så tilfelle be deg etterbetale gebyret og en evnt. valutadifferanse før vi sender varen(e).

Spør oss hvis det er noe du lurer på!

Emballering ved forsendelse:
Vi pakker bestillingen din godt inn! Vi er tilhengere av gjenbruk, så du vil hovedsaklig se at vi gjenbruker både papp og bobleplast. Ikke bli overrasket om platene dine kommer pakket i forskjellig farget papp fra feks. JULA og Biltema, eller har rester av IKEA-logoen på seg. Vi sparer miljøet og bruker det vi har og får tak i!

Retur:
Du har full returrett.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at reklamasjoner må skje straks etter at man har mottatt varen (vinyl/CD/DVD/samleboks etc.). Vi har ikke kontroll på hvordan varen blir oppbevart eller behandlet/håndtert etter at den forlater våre lokaler, og kan således ikke lastes for feks. skader oppstått over tid etter mottakelse. Vinyl er sensitive for bl.a. varme og trykkbelastning. Således har vi ikke returrett for varer som har oppholdt seg hos kunden en lengre periode etter kjøp uten at reklamasjonsårsaken var kjent, da vi som nevnt ikke har kontroll på hvordan varen har blitt oppbevart eller behandlet/håndtert under denne tiden.

Ved ønske om retur, vennligst send oss en mail hvor du beskriver årsak og omstendigheter. Vi vil gjøre vårt ytterste for å ordne opp og blir enige med deg om detaljene.


Tilstand på produktene:
Vi gjør vårt ytterste for å gi en så riktig beskrivelse som mulig av produktets tilstand.

Se egen side om vår tilstandsvurdering!

Nye produkter er nye og ubrukte, enten forseglet i plast eller ikke. Brukte produkter får tilstandsvurdering.

Brukt vinyl får vurdering på både cover og vinyl. Vi rangerer tilstanden på coveret først, deretter vinylen. Vi vurderer ikke innersleeve, men opplyser evnt. om korrekte/ukorrekte innersleeves eller annet vedrørende innersleeves som kan påvirke verdien på platen.

Vi minner igjen om at fett, fingermerker eller støv ikke er med i vurderingen, da dette kan renses/vaskes av.

OBS! Amerikanske vinyl-cover bedømmer vi litt mindre konservativt! Slike cover består for det meste av et tynt stykke uglanset papirprint som er brettet rundt to papp-plater, dermed tåler disse mye mindre enn europeiske cover.

Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg!