Travle tider & masse brukte LP plater

posted in: Aktuelt | 0

Det er sånn vi liker å ha det – masse å gjøre!

I nettbutikken tikker det jevnt og trutt inn bestillinger på brukt vinyl fra både nært og fjernt, og det pakkes og teipes og postes på fortløpende bånd. Vi jobber hardt for å kunne tilby et bredt spekter av brukt vinyl, og daglig gjør vi minst én av disse tingene: tilstands-vurderer innkjøpte plater, fotograferer til nettbutikken, legger dem ut for salg eller sorterer varer.

 

Brukte LP plater

 

Vi gjør det vi kan for å holde fornuftige priser i nettbutikken vår, og sjekker alltid våre priser opp mot tilstand, tilgang i markedet og priser fra andre kilder.

Når du handler vinyl fra oss, har vi gjort jobben med å kjøre hit og dit, saumfare markeder eller samlinger til salgs, plukket og sortert etter hva som er kurant, vi har vurdert tilstand på plata, gitt den en pris og lagt den ut for salg. Det ligger mange hundre timers arbeid bak nettbutikken vår – men vi kunne ikke ha gjort noe annet! Vi elsker det vi gjør og håper du kan sette deg godt tilrette og kose deg med å bla igjennom utvalget vårt. Forhåpentligvis finner du også noe av interesse, og ikke lenge etter bestillingen er lagt inn, har du vinylen hjemme i stua og kan legge den på spiller’n.

Vår driv ligger i den felles interessen både du og vi har for vinyl – og god musikk skal nytes!

Innimellom slagene med nettbutikken legges det også ned timer i det som etterhvert skal bli den fysiske butikken vår.

Det går sakte, men sikkert fremover:

 

Brukte LP plater

Brukte LP plater

Så da vet du hva vi holder på med om dagen. Det er travelt nå fram mot jul, men vi har alltid tid til å svare på spørsmål!

Send en mail til musikkpaanett@gmail.com hvis du lurer på noe, og vi vil svare deg så fort vi kan.

Husk også at vi har fri frakt ved kjøp over kr. 750,- i nettbutikken!