Køntri og dænsebænd!

posted in: Aktuelt | 0

Er det noe vi ikke har hatt mye av i nettbutikken, så er det country og danseband-musikk. Det har vi nå gjort noe med til glede for de som samler!

Skal vi bli Norges største nettbutikk for brukte LP plater, så må vi ha mye av det meste så folk kan velge og vrake etter smak og behag. Vi jobber stadig med å fylle på, og i det siste har vi kommet over samlinger med både country og danseband-musikk. Det var på tide å utvide sortimentet!

Det er alltid både gøy og veldig hyggelig å kjøpe samlinger – vi slår av en vinyl-prat og tar en kopp kaffe og får høre historier om både venner og kjente, om hvordan den eller den plata kom inn i samlinga og om kronestykkene som klirra i lomma på vei til den lokale platesjappa en gang på slutten av 70-tallet.

Musikk er en stor del av mange menneskers liv, og vi er heldige som får gjøre det vi gjør her i Musikkpånett.no. Vi elsker å dele det sorte gull med dere alle!

Musikk på nett

Sortimentet er som sagt utvidet, og innen country kan vi friste med blant annet mye fra spesielt Charlie Rich, men også Anne Murray, Bobby Bare, Chet Atkins og en del fra Crystal Gayle.

I kategorien danseband, har vi lagt ut masse Vikingarna, Flamingokvintetten, Ole Ivars og Kjell Vidars for å nevne noe. Her er det mulig å få tak i meget pene skiver – det meste vi har lagt ut har meget bra kvalitet på både cover og plate (vg+/ex-/ex), og mange av dem ser ut til å være så vidt spilt en gang eller to på platespiller’n.

Musikk på nett

 

Kjøp dine brukte LP plater hos oss! Nå har vi over 7700 produkter i nettbutikken – og ikke glem at vi har fri frakt ved kjøp over kr. 750,-!