Stor Beatles vinylsamling på vei inn!

I nettbutikken vår blir det stadig lagt inn nye produkter, og vi jobber på spreng for å legge ut det vi har så vi kan bli Norges største vinylbutikk på nett! Vi sikter mot å ha rundt 8000-10000 produkter, og størstedelen av det skal være brukte LP plater.

Nå har vi gleden av å informere om at en stor Beatles vinylsamling er på vei inn i nettbutikken!

Dette er ca 120 vinylplater, alt fra gammelt og 1.pressings til helt nye og uåpnede plater. Her finner du også sjeldne plater, og alt er merket med både tilstand på cover/vinyl og pris, i god musikkpånett.no-ånd.

Musikk på nett

Enten du er en ivrig Beatles-samler, eller bare er nysgjerrig på bandet og musikken, er dette en gyllen sjanse til å sikre seg noen godbiter. Hva med feks. norsk 1.pressing av “Beatles For Sale” fra 1964, i mono? Eller norsk 1.pressing av “Rubber Soul” fra 1965?

Musikk på nett

I flere tilfeller legger vi ut flere varianter av samme album, da er det feks. en fra US, en fra UK og en fra GER, og de har også ofte litt variasjon i prisen pga tilstanden. Det er litt artig å kunne velge og vrake, slik at du har muligheten til å velge akkurat det albumet som passer inn i samlinga.

Vi håper du finner noe du liker!

 

Kjøp dine brukte LP plater hos oss! Vi har fri frakt ved kjøp over kr. 750,-!